Algemeen

De Best Denim Man en Best Denim Woman 2018 zijn bekend!

8 mei, officieel omgedoopt tot Nationale Denim Dag, is de dag waarop Nederlands meest populaire kledingstuk in de picture staat. ‘Nederland is de koploper in denim, wanneer we kijken naar het aantal denim items per hoofd van de bevolking, dus dat vraagt om een speciaal event’, aldus Peter Berg, CEO van Jeans Centre.

Winnaars

Deze dag is bekroond met een Nationale Denim Award, waarvoor zes  bekende Nederlanders genomineerd waren door Jeans Centre en 100%NL Magazine vanwege hun denim lifestyle. In de categorie Best Denim Man 2018 waren genomineerd: Tim Douwsma, Mark van Eeuwen en Jody Bernal. Voor de Best Denim Woman Award 2018 zijn dit: Zoey Ivory, Jennifer Ewbank en Imanuelle Grives.

Duizenden mensen stemden online op hun favorieten. Grote winnaar bij de mannen werd Tim Douwsma en bij de vrouwen werd dit Jennifer Ewbank. Zij mogen de titel van Best Denim Man & Best Denim Woman een jaar met zich meedragen.

Awardpresentatie

De Nationale Denim Dag werd gevierd op het Rooftop terrace, 17th floor van het Apollo hotel in Amsterdam, waar diverse bekende Nederlanders en influencers bij elkaar kwamen voor een heuse Denim party, waar ook jeans konden worden gepersonaliseerd. Couturier Janice, een groot fan van denim, reikte de awards uit en zorgde voor een feestelijke stemming.

De winnaars: Jennifer Ewbank en Tim Douwsma!

De genomineerden van links naar rechts (Jody Bernal, Tim Douwsma, Jennifer Ewbank, Zoey Ivory, Imanuelle Grives)


Gewoon het leukste blad van Nederland