Algemeen

Er bestaat een kans dat je straks mee kunt doen aan Wie is de Mol!

Alle Wie is de Mol fans opgelet! Zit je elke keer weer trouw te kijken naar het populaire programma, maar zou je eigenlijk liever zelf de Mol ontmaskeren? Dit is straks misschien mogelijk! Volgens presentator Art Rooijakkers bestaat er een kans dat onbekende Nederlanders straks ook weer mee kunnen doen aan Wie is de Mol!

Vroeger waren alle deelnemers van het programma onbekend, maar de laatste jaren mogen alleen bekende Nederlanders meedoen aan het spannende spelprogramma. Dit is natuurlijk leuk om te zien, maar jammer voor alle niet-BN’ers!

Art Rooijakkers, vertelde het volgende aan NU.nl:

“Je zag die mengvorm ook bij de vorige editie van Expeditie Robinson. Ik vond dat wel een tof en inspirerend idee en ik denk dat heel veel mensen hiervoor in de rij zouden staan. Ik vind het wel een boeiende gedachte om met ons team over te praten en na te denken."

Hij vindt het zelf dus duidelijk een goed idee! Wel laat hij weten dat hij niet de enige is die hierover beslist. Maar er bestaat dus wel een kans dat onbekende mensen straks kunnen meedoen!  


Gewoon het leukste blad van Nederland