Algemeen

Laatste nieuws: HYVES IS TERUG!

Die hadden we even niet zien aankomen. De populaire social network site waar we krabbels verstuurden, een pol toevoegden en ons profiel omtoverden tot een waar kunstwerk. 7 jaar geleden ruilden we massaal Hyves om voor Facebook waarna al snel het tijdperk van Hyves ten einde kwam. Toch is de social media site nu weer terug!

Er is nog niet bekend wie achter de reïncarnatie van Hyves zit. TMG, de huidige eigenaar van het Hyvesplatform, is het in ieder geval niet! De makers van de website schrijven het volgende:

"Begin 2017 hadden we het idee om het oude hyves van Hollandsche bodem in een nieuw jasje te stoppen. We hebben hier destijds veel plezier in gehad maar is uiteindelijk op de plank beland. Sinds de afgelopen maand is Facebook onder vuur komen te liggen en verschenen er overal berichten en pogingen dat het fenomenale Hyves terug moest komen, prima.. we hadden toevallig nog wat liggen!"

Mocht je na al die jaren je inlognaam en wachtwoord nog weten, dan kun je met een beetje mazzel gewoon weer inloggen op je oude account! Stel je voor: al die oude foto’s en krabbels van jaren geleden.

Wil je even een kijkje nemen op de nieuwe Hyves? Ga snel naar www.Hyven.nl

Lees ook: 6 keer superherkenbaar uit je Hyves tijd!

Bron: Ze.nl | Beeld: hyven.nl

Gewoon het leukste blad van Nederland