Algemeen

isla pastilles geeft vol support aan Tour du ALS

De Tour du ALS heeft er een nieuwe partner bij. isla pastilles zet zich de komende twee jaar vol in om de sportieve en emotionele uitdaging op de Mont Ventoux tot een succes te maken. Met maar één doel: meer onderzoek naar de spierziekte ALS mogelijk maken.  

isla pastilles wordt in Nederland op de markt gebracht door Salveo Pharma. “Zorgzaamheid is wat het merk isla kenmerkt”, zegt Maurits van Tol, general manager van Salveo Pharma. “Het raakte ons om te horen wat de Tour du ALS betekent voor deelnemers, patiënten en de hele familie en vriendengroep eromheen. Die verbondenheid, de kracht om samen iets bijzonders neer te zetten, daar willen we graag aan bijdragen. Niet alleen financieel, maar ook met onze eigen mensen.”Van Tol heeft besloten zijn bedrijf in de week van de Tour du ALS (8 juni 2017) ‘dicht te gooien’ en met zijn personeel richting Frankrijk te reizen. Ze zullen zich inzetten als verzorgers aan de top van de klim, zodat elke deelnemer een warm onthaal krijgt op de finish. Van Tol zal ook zelf de Mont Ventoux beklimmen en wil zo veel mogelijk klanten en relaties meenemen in zijn sportieve uitdaging.

Tour du ALS, is enorm blij met de steun van Salveo Pharma. “Het enthousiasme van Maurits en zijn medewerkers is indrukwekkend. Voor de Tour zijn deze partners van groot belang. Ze kunnen echt het verschil maken voor de deelnemers.” Tour du ALS vindt plaats op 8 juni 2017! Ga voor meer informatie naar tourduals.nl.


Gewoon het leukste blad van Nederland