Algemeen

Geef een koortslip geen kans

Een koortslip komt meestal op de vervelendste momenten. Net wanneer je er helemaal niet op zit te wachten. Maar wist je dat je dit kunt voorkomen?

Een koortslip ontstaat vaak op de momenten dat je in aanraking komt met verschillende factoren (ook wel koortsliptriggers genoemd), zoals zonlicht, verminderde weerstand, stress en vermoeidheid. Probeer deze factoren voor jezelf te herkennen en bescherm je hiertegen. Om je lippen tegen zonlicht te beschermen, is het belangrijk een lippenbalsem met een zonnefactor te gebruiken. Voor de overige factoren is het belangrijk de lippen in goede conditie te houden. Om je hierbij te helpen kan je gebruik maken van SoreFix Prevent koortslip balsem met SPF 30. Dit vormt een barrière voor invloeden van buitenaf en verzorgt tegelijkertijd ook je lippen.

Ben je toch te laat en voel je de koortslip opkomen? Zorg dan dat je weer snel van die koortslip af bent. Een koortslip kan namelijk erg vervelend zijn, het is besmettelijk en kan jeuken, brandig aanvoelen of zelfs pijnlijk zijn. Een koortslip wint ook niet bepaald de schoonheidsprijs. Om snel van je koortslip af te zijn, behandel je de koortslip met een vette koortslipcrème met zink. SoreFix Rescue koortslipcrème op basis van zink verkort de duur van de koortslip en zorgt er ook voor dat je er minder last van hebt. De crème legt ook geen extra nadruk op de koortslip want deze is transparant. Hoe eerder je smeert hoe sneller je weer kunt stralen. SoreFix is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voor meer informatie kijk op www.sorefix.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland