BN'ers

Luuk Ikink naar RTL Boulevard

Luuk Ikink stopt als side-kick van Humberto Tan bij RTL Late Night. In plaats van in deze late avond show zal hij vanaf maandag 29 augustus al in de vroege avond op RTL 4 te zien zijn als vaste presentator van RTL Boulevard.

Luuk Ikink vertelde dit dinsdagochtend in de ochtendshow op Radio 538. De presentator benadrukte hierbij wel dat hij niet de plek van Albert Verlinde gaat overnemen.

De laatste uitzending van RTL Late Night met Luuk Ikink is al geweest. Tijdens het opnemen van de laatste show wist Ikink al dat hij daarna niet meer terug zou komen. Dat was wel gek want we wilden het nog stilhouden. Zodra het kon, heb ik het afgelopen zomer de redactie verteld. Dat was wel een beetje raar", aldus Ikink.

De presentator vindt de overstap naar Boulevard wel een “mooie stap”. Hij gaat hier zijn wegen verbreden en vindt het goed om iets anders te doen.

Humberto Tan snapte het wel, maar vond het natuurlijk ook jammer dat Luuk zijn show ging verlaten.

Wij wensen Luuk Ikink veel succes bij RTL Boulevard en zijn natuurlijk erg benieuwd wie de nieuwe side-kick van Humberto gaat worden! Wordt vervolgd!


Gewoon het leukste blad van Nederland