Nieuwe editie

Modepraat met Sharon Doorson

‘Ik moét met kleding bezig zijn’

Zo’n modereportage is aan zangeres Sharon Doorson wel besteed. Ze is mooi, alles staat haar en de modewereld heeft voor haar geen geheimen. ‘Ik ben altijd met mijn stijl bezig geweest.’

Is kleding iets waar je heel erg mee bezig bent?

“Het is heel belangrijk voor mij, vooral als ik optredens heb of een belangrijke première. Ik moet er wel mee bezig zijn om op de hoogte blijven van de laatste trends. Ik werk veel met mijn vaste styliste Chantal Bles en mijn beste vriendin helpt mij ook altijd met wat dingetjes. We maken samen Pinterestborden, dus op die manier hou ik me er wel mee bezig.”

Vind je het leuk om jezelf op te tutten?
“Het is maar net in welke bui ik ben. De ene keer vind ik het heel leuk en kan ik uren voor de spiegel staan. Maar soms vind ik het ook wel lastig. ‘Jeetje, is het niet too much?’ Of: ‘Past dit wel binnen de kledingvoorschriften?’ Voor een première kan ik echt wel een paar uur bezig zijn!”

Hoe ziet jouw vriend Brunno jou het liefst? En jij hem?

“Ik zie hem het liefst in een combinatie van gescheurde jeans en een mooi bloesje, met daaronder heel vette schoenen. Dat vind ik echt geweldig. Hij vindt het juist leuk als ik verschillende stijlen draag. Het hoeft niet per se heel netjes te zijn. Hoewel ik toch denk dat Brunno mij het liefst helemaal opgetut ziet: op-en-top vrouwelijk in een leuk jurkje.”

Het hele interview met Sharon Doorson én de fotoreportage kun je vinden in onze nieuwste editie!


Gewoon het leukste blad van Nederland