Algemeen

Musicalfans opgelet: déze BN’er speelt Doornroosje in gelijknamige musical!

We hebben heel goed nieuws voor musical-fans: in 2019 komt er weer een fantastische sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment namelijk Doornroosje! Sprookjesmusical zijn enorm populair en geweldig om te bezoeken met het hele gezin. En de hoofdrol van Doornroosje zal worden vertolkt door niemand minder dan Jennifer Ewbank!

Jennifer Ewbank is een fantastische zangeres, singer-songwriter en een pianiste in hart en nieren. Ze heeft ook al eens de rol van Tinkerbell vertolkt in de arenashow ‘Peter Pan, The Never Ending Story’. De rol van Doornroosje is dan ook op haar lijf geschreven. Ze lijkt zelfs op Doornroosje!

Jennifer is heel verheugd over deze nieuwe uitdaging: “Ik vind het een fantastisch nieuw avontuur! Als meisje, zo oud als ons dochtertje nu, was ik groot sprookjesfan, dus is dit stiekem ook wel een jeugddroom waarvan ik niet kan wachten tot hij uitkomt.”

Vanaf september 2019 kun je Jennifer zien stralen in deze fantastische musical in theaters door heel Nederland. Wij kunnen het nu al niet afwachten!

 


Gewoon het leukste blad van Nederland