Algemeen

Nederlands stel bevalt en trouwt op dezelfde dag!

Dat is pas bijzonder zeg! De Nederlandse Bas van Oosten en Adriënne Bervoets uit Numansdorp werden ouders van een prachtige zoon en gaven elkaar het jawoord op dezelfde dag. De bruiloft stond al een week gepland op 23 april om 11.00 uur ’s ochtends, maar Adriënne voelde zondagavond 22 april plotseling de weeën opkomen. En dat terwijl ze pas 12 mei was uitgerekend!

Dus besloot het stel maandagochtend om de trouwerij niet door te laten gaan en iedereen af te bellen. De familie van het stel dacht in de eerste instantie dat het een grapje was, want het was zo toevallig! Maar het was toch echt waar en de kleine Siem werd om half 1 ’s middags geboren. Hoewel het volgens Adriënne een redelijk zware bevalling was, voelde ze zich om half 2 goed genoeg om alsnog te gaan trouwen! In de trouwringen stond ten slotte de trouwdatum al gegraveerd.

Zodoende begon Bas weer iedereen te bellen en dit keer dachten ze wederom dat het om een grap ging. Toen iedereen besefte dat het écht niet om een grap ging, werd alles uit de kast gehaald om het huwelijk alsnog door te laten gaan. Maandag rond half 4 is het stel uiteindelijk gelukkig getrouwd. Wat een bijzonder huwelijk zeg!

Bron: AD | Beeld: AD


Gewoon het leukste blad van Nederland