Algemeen

Rij jij straks weg in een splinternieuwe VW Polo?

Dirk is dé supermarkt voor de decembermaand. Niet alleen zijn alle kerstboodschappen bij Dirk erg voordelig, de aanbiedingen ongekend goedkoop, maar bovendien maak je deze feestmaand ook nog eens GRATIS kans op 2.000 fantastische prijzen!

Dirk pakt namelijk uit met een spectaculaire KerstKrasActie in december! Doe ook mee! Misschien win jij wel die splinternieuwe VW polo. Of zit je straks in het vliegtuig voor een luxe vakantie t.w.v. 2.500,- euro! Maar je maakt ook kans op de iPad AIR2, 1 minuut gratis winkelen bij Dirk of één van de vele andere prijzen.

Je ontvangt al een GRATIS kerstkraskaart bij een besteding van € 15,- of meer bij een van de vele Dirk supermarkten. Heb je al een KerstKrasKaart in je bezit? Dan is meedoen erg simpel: Kras je code, ga naar www.dirk.nl/win en maak direct kans op 2.000 fantastische prijzen!

Heerlijke kerst

Op weg naar Dirk om een gratis kraskaart te scoren? Vergeet dan niet de Dirk kerstspecial mee te nemen uit de winkel. Deze staat vol met heerlijke en luxe kerstartikelen. Denk aan het beste vlees, lekkernijen uit de zee, heerlijke hapjes voor bij de borrel en natuurlijk de beste wijnen! Heb jij sterrenambities, maar wil je liever niet al te lang in de keuken staan? Kijk dan eens op dirk.nl/paktuit of het youtubekanaal van Dirk. Hier zie je via korte filmpjes hoe je gemakkelijk lekkere gerechten kunt klaarmaken. Denk aan heerlijke scropino’s, een profiterol taart of zalmbonbons.


Gewoon het leukste blad van Nederland