Uitjes & Reizen

Slagharen schenkt deel van de opbrengst aan SOS Kinderdorpen

Voor het tweede jaar op rij steunt Attractie- & Vakantiepark Slagharen de stichting SOS Kinderdorpen, die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden die moeten leven zonder de liefde van hun ouders of andere familieleden. Naast dat het park donateurs van de stichting gratis toegang geet, heeft het ook een speciale vakantielodge ingericht. De opbrengsten van het verhuur van deze unieke SOS Kinderdorpen Raccoon lodge worden in zijn geheel gedoneerd aan dit belangrijke goede doel, want Slagharen is zich heel erg bewust van het belang van familieliefde voor de ontwikkeling van een kind.

Manager Wouter Dekkers van Slagharen geeft ook aan dat de missie van de stichting goed past bij het doel van zijn park om kinderen en families een leuke tijd te bezorgen: 'Dagelijks zien we blije kinderen in ons park. Ze beleven hier een mooie dag, vaak met hun familie. Dat familiegeluk gunnen wij ieder kind, waar ook ter wereld.  De donatie van de verhuuropbrengsten van de Raccoon Lodge is een manier om dat te doen. Zo hopen we samen met onze gasten een steentje bij te dragen.' 

Wil je dus met het hele gezin je steentje bijdragen aan de toekomst van kinderen over de hele wereld? Dan is dit het perfecte moment om naar Slagharen te gaan! 

 

 


Gewoon het leukste blad van Nederland