Algemeen

SPOILER: Deze heftige gebeurtenis zie je de laatste week in GTST

De zomercliffhanger van GTST nadert en dat betekent dat wij weer een aantal weken zónder onze favo serie moeten doen. Gelukkig wordt het seizoen altijd afgesloten met een spannende cliffhanger. En wij weten stiekem nog iets wat er in de laatste week voor het einde staat te gebeuren. 

LET OP SPOILERS

Zoals jullie weten gaat Sjoerd trouwen met Aysen. De bruiloft lijkt perfect te verlopen, totdat ze beginnen aan hun geloften. Aysen vertelt liefdevol over haar relatie met Sjoerd. Maar de reactie van Sjoerd is niet de reactie die je van een bruidegom verwacht. Hij lacht niet, maar kijkt haar vreemd aan en zegt dat hij haar iets moet vertellen. En dat is niet iets wat je als bruid graag wilt horen... 

In plaats van dat Sjoerd haar vertelt hoeveel hij van haar houdt, vertelt hij dat zijn verloofde geen kinderen kan krijgen. Vervolgens beledigt hij de prachtige bruid nog eens extra door te zeggen: “Dat is misschien maar goed ook, dat dat nooit zal gebeuren. Jij, de moeder van mijn kind. Ik moet er niet aan denken.” Vervolgens noemt Sjoerd Aysen “walgelijk” en zegt dolgelukkig te zijn dat hij na deze dag éindelijk voorgoed van haar af is. Hij loopt vervolgens weg en laat de geshockte Aysen alleen achter bij het altaar. Wat is hier gebeurd?!


Gewoon het leukste blad van Nederland