Uitjes & Reizen

De leukste terras hotspots in Nederland!

Als de zonnenstralen doorschemeren zitten de terrasjes in Nederland binnen no time vol! Maar wat zijn de leukste terrasjes waar je écht een keer naartoe moet? Wij hebben de leukste hotspots voor je geselecteerd. Ideaal voor een heerlijke dag met gezellige mensen. 

Waterkant
De Waterkant Is een fijne hotspot aan het water, onder de Q-Park in de Marnixstraat met een relaxte sfeer op een gezellige plek waar je kunt genieten van lekker eten en Surinaamse biertjes. Roti heeft natuurlijk een vaste plek op de menukaart. Neem snel een kijkje op de site.

Klein Berlijn
Dit eetcafé ligt buiten het centrum in Utrecht en daardoor is een plekje op het terras bemachtigen nét wat eenvoudiger en liggen de prijzen iets lager. Wil je graag weten wat zij serveren? Neem dan snel een kijkje op de site.

The Village Wolvenplein
Op het Wolvenplein heeft The Village haar tweede vestiging geopend met een grote groene buitentuin aan de Singel. Je drinkt er lekkere koffie en eet er versgebakken brood en appelgebak. Iedere dag weer. Benieuwd wanneer je een bezoekje kunt brengen? Neem een kijkje op de website.

Commanderie van Sint Jan
Geweldig mooie locatie achter de Waagh in het centrum van Nijmegen. Met het mooiste terras van heel Nijmegen. Je kunt er heerlijke koffie drinken bij koffiebranderij Coffyn en genieten van het uitzicht over de Waal. Bij Chocobreak kan je chocolade workshops volgen.. ook leuk! Kijk vooral eens op de website.

Hannekes Boom
Zodra de zon begint te schijnen trekken hippe Amsterdammers massaal naar Hannekes Boom. Verover een plekje aan een van de lange picknick tafels of ga lekker op de rand van de kade zitten. Hannekes Boom geeft je het gevoel dat je bij een strandtent zit, terwijl je gewoon in het centrum van Amsterdam bent. ’s Avonds verandert deze trendy tent in een bar en draaien dj’s de lekkerste muziek. Kijk voor de menukaart en meer op de website.

Koemarkt Purmerend
Op het grote terras gedeelte van de koemarkt kun je heerlijk lunchen met je moeder of een drankje drinken op vrijdagmiddag met vriendinnen. Plekje reserveren bij één van deze terrasjes? Kijk dan eens op de site.

Princess Hotel Loosdrecht
Bij het Pincess Hotel Loosdrecht kun je aanmeren met de boot en richting de avond geniet je van de mooie zonsondergang en geniet je van een culinair diner met de familie en de kids of samen met je partner. Benieuwd naar de beschikbaarheid voor een zaterdagavond? Neem eens een kijkje op de website.


Gewoon het leukste blad van Nederland