Algemeen

Tweede seizoen van ‘Nieuwe Tijden’ in aantocht bij Videoland

Het eerste seizoen van de populaire serie ‘Nieuwe Tijden’ is weliswaar nog in volle gang, het tweede seizoen is inmiddels al aangekondigd door Videoland. Na aflevering 75 van seizoen 1, staat een nieuwe reeks van evenzoveel afleveringen klaar. 

Wie exact te zien gaan zijn in het tweede seizoen, is nog niet helemaal duidelijk. De verhaallijn van het eerste seizoen is immers nog niet afgerond. Dat Tim Douwsma in de rol van Bobby niet terugkeert, is duidelijk. Hij kwam inmiddels te overlijden. Ferry Doedens keert als Lucas terug in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Twee nieuwe personages maken hun opwachting in ‘Nieuwe Tijden’, zoveel is duidelijk. Naar wie dit zijn, is het op dit moment echter nog gissen.

Waar liefhebbers van ‘Nieuwe Tijden’ het de voorbije maanden met één aflevering per week moesten doen, kijken zij sinds kort wekelijks twee afleveringen bij Videoland. Iedere vrijdag worden twee nieuwe episodes toegevoegd.

‘Nieuwe Tijden’ speelt zich af middenin de bruisende studentenstad Utrecht, waar een groep jonge mensen met elkaar samenleven in één huis. Ondanks hun soms eigenzinnige en uitgesproken karakters delen ze lief en leed, worden vriendschappen gesloten en bloeien zelfs liefdes op. De huiselijke setting heeft echter ook een donkere kant. Een schaduwzijde. De bewoners zitten elkaar weliswaar op de lip, ze weten lang niet alles van elkaar. Of het nu een geheime liefde is, een illegale hobby of een schimmig verborgen verleden: iedereen heeft wel iets te verbergen.

Bekende Meerdijk-gezichten uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, als Amy Kortenaer (Holly Mae Brood) en Sil Selmhorst (Soy Kroon), zijn te zien in ‘Nieuwe Tijden’. Andere acteurs die eveneens hard aan de weg timmeren, behoren tot de cast. Onder hen ‘Vajèn van den Bosch’ die dit jaar ook schitterde in de jeugdfilm ‘Hart Beat’ en in de musical ‘De Gelaarsde Kat’.
 


Gewoon het leukste blad van Nederland