Algemeen

Welk cijfer geef jij jouw buurt?

Afgelopen week is er een enquête gepubliceerd van ADR Nieuwsmedia, die de mening pijlt van Nederlanders over hun buurt, hun buren en hun woongenot. Tienduizenden mensen hebben in de afgelopen dagen al meegedaan aan het Buurtonderzoek van het AD en de regionale dagbladen van ADR Nieuwsmedia.

“We zijn erg tevreden met de eerste resultaten. Lezers hebben een grote betrokkenheid bij hun leefomgeving en hun buurt. Dat blijkt uit de massale reacties'', zegt de hoofdredacteur van BN DeStem, Hille van der Kaa. “Mensen kunnen in de enquête ook aangeven welke gebeurtenissen in de buurt interessant zijn voor de krant. Dat levert heel bijzondere verhalen op.''

De resultaten van het Buurtonderzoek verschijnen in oktober online. Je kunt ook verhalen uit jouw buurt en regio vinden. Best interessant om te lezen, toch?

Wat vind jij van je buurt?

Doe ook mee en laat weten wat er speelt in jouw buurt. Het invullen van de enquête duurt slechts 5 minuten. Als dank voor je deelname ontvang je een gratis digitale luchtfoto van jouw buurt plus de krant twee weken gratis!

Je krijgt ook de resultaten toegestuurd, zo kun je jouw antwoorden vergelijken met die van buurtgenoten.

Meedoen kan via krant.nl


Gewoon het leukste blad van Nederland