Uitjes & Reizen

Wat voor type hobbykok ben jij? Ontdek jouw kook-DNA!

Ga jij in de keuken nooit aan de slag zonder eerst je messen te slijpen? Kom jij altijd boordevol culinaire ideëen terug van vakantie? Is jouw keuken een plek voor jou en je gasten of dult je niemand in jouw heiligdom?

Kortom; ben jij de klassieke perfectionistische-, de stoere gepassioneerde- of toch één van de andere typen hobbykoks? Doe gratis en vrijblijvend de test op cooqing.nl en ontdek je eigen kook-DNA! Je kunt de uitkomst via social media direct met je vrienden delen en hen uitnodigen om de test ook te doen.

Lijkt het je vervolgens leuk om eens in een echt restaurant te koken? Geef dan na de test je wensen aan en ontvang direct een selectie van restaurants die daarop aansluiten. Restaurants die jou als hobbykok vast graag in hun keuken ontvangen om voor je eigen familie, vrienden, collega’s en relaties te koken!

Jij vinkt in de gepresenteerde selectie je top-3 aan en Cooqing informeert deze restaurants. Bij interesse bespreek je persoonlijk met de chefkok de datum, het menu, de prijs van het menu en eventueel speciale wensen. Komen jullie er samen uit, dan nodig jij via cooqing.nl snel en eenvoudig je familie, vrienden, collega’s en relaties uit.

Je favoriete restaurant is zo voor één dag jouw eigen kookparadijs en dat moment willen jouw gasten natuurlijk niet missen.

Lijkt dit je leuk, dan is dit je kans! Ga naar cooqing.nl, meld je gratis en vrijblijvend aan en neem als chef-voor-een-dag binnenkort het welverdiende applaus van je gasten in ontvangst!

Voor de hobbykok is Cooqing echt 100% gratis en het is geschikt voor iedere enthousiaste hobbykok, ongeacht het niveau van zijn/haar kookkunsten.


Gewoon het leukste blad van Nederland