Algemeen

Hierom weten we waarschijnlijk zaterdag wie de Wie is de Mol-kandidaten zijn!

In het nieuwe jaar kunnen wij eindelijk weer op zoek naar verborgen aanwijzigingen en speculeren over de ingewikkelste theorieën, want Wie is de Mol komt weer op tv. Er gaan geruchten dat wij morgen, zaterdag 11 november, al kunnen beginnen met speculeren, want na het journaal van 20:00 uur is op NPO1 10 minuten zendtijd ingepland voor het programma.

Wat er precies tijdens die 10 minuten gaat gebeuren of wat wij te zien krijgen is nog niet bekend, maar velen denken dat bekend wordt gemaakt wie de finalisten voor het nieuwe seizoen zullen zijn! Een medewerkster van AVRO TROS meldde met een mysterieuze glimlach op haar gezicht aan TV Gids "Laat het speculeren maar beginnen!". Vorige jaren werden de kandidaten ook begin november bekend gemaakt. 

Mogelijke kandidaten

Internet en met name de Molloten zijn op de fansites al maanden aan het speculeren over mogelijke deelnemers. Namen die voorbij komen zijn o.a. Jan Versteegh, Olcay Gulsen, Simone Weimans, Loes Haverkort en Ron Boszhard. Kijkend naar hun afwezigheid op tv, social media en evenementen.

Bestemming 

Ook over de locatie wordt al flink gespeculeerd. Een toerist vertelde aan het online (fan)tijdschrift over Wie is de Mol genaamd De Tunnelvisie dat hij een groep BN'ers zag in Georgië. Wie weet...

Wij kunnen het in ieder geval niet afwachten! 

Bron: TV Gids


Gewoon het leukste blad van Nederland