Algemeen

Zaterdag 10 december 40% korting bij Jeans Centre

Jeans Centre bestaat 40 jaar! Daarom geeft Jeans Centre zaterdag 10 december een groot feest. Tijdens dit feestje shop je met 40% korting op de gehele collectie.

Zo shop je een nieuwe outfit voor de feestdagen extra voordelig! Kom gezellig langs in een van de winkels en shop onder het genot van een hapje en drankje. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Ook online krijg je deze dag 40% korting op de gehele collectie. Online is de actie geldig tot middernacht!

Heb jij ook altijd moeite om de juiste jeans te vinden, of vind je het fijn om tijdens het shoppen wat extra advies te krijgen? Dan ben je bij Jeans Centre aan het goede adres! De werknemers van Jeans Centre zijn opgeleide denimspecialisten, die voor jou altijd de perfecte jeans vinden. Jeans Centre heeft naast jeans ook een uitgebreide fashion collectie voor dames, heren en kinderen. Je shopt bij Jeans Centre diverse merken, zoals: Garcia Jeans, Tripper, Rockford Mills, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars. Kijk op jeanscentre.nl voor een winkel bij jou in de buurt of shop direct online. Je bestelling wordt altijd kosteloos naar je opgestuurd! 


Gewoon het leukste blad van Nederland