100%NL Magazine Simon en Annemarie

Annemarie Keizer geschrokken van ongelukje: ‘Gelukkig was ze ongedeerd’

Het was gisterenavond flink schrikken voor Annemarie Keizer, haar dochter Kiki had een klein ongelukje.

Annemarie Keizer

Samen met haar man Simon Keizer woont Annemarie in Volendam. En daar wonen ze niet alleen, nee daar wonen ze samen met hun geweldige gezin. Met dochter Kiki, zoon Joa en hondje Bobbi is het gezin Keizer compleet.

Simon en Annemarie zijn al jaren samen, sinds hun tienerjaren. Toch had het weinig gescheeld of de twee waren nooit samen geweest. Annemarie laat weten dat ze zich niet zomaar gewonnen gaf! ‘Ik nam mijzelf voor om hem deze keer niet te zoenen want het was Simon.. De jongen die niet vies was van vrouwelijk schoon (&ik speelde liever hard to get).’ En blijkbaar heeft dat gewerkt! ‘Later die avond kuste hij mij en ik hem. Een paar dagen daarna gingen we naar de bios en een week later na de welbekende Volendammer kermis voelde ik: dit gaat nooit meer over.’ Wat een romantisch verhaal! Foto’s van een hele jonge Simon en Annemarie zie je hier!

Ongelukje

Met kleine kinderen in huis zit een ongeluk in een klein hoekje, dat ondervond Annemarie gisteren. Toen ze even niet oplette trok Kiki zich op aan een tafel en BOEM: alles om! Op Instagram laat Annemarie weten wel geschrokken te zijn, maar dat het gelukkig ook goed is afgelopen. ‘Kiki ging ‘even’ aan tafel hangen. Gelukkig was ze ongedeerd’, schrijft Annemarie bij de foto’s.

Bron en Beeld: Instagram Annemarie Keizer