100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

TE LEUK: Bibi Breijman en gezin dansen er samen op los

Van alle foto's en video's van Bibi krijgen wij een lach op ons gezicht, maar van deze vrolijke video maakt ons hart een sprongetje. Geweldig dit!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Dansen

Bij Bibi en Waylon thuis lijkt het altijd gezellig te zijn. De video’s die Bibi regelmatig deelt, zien er te leuk uit en de kinderen zijn altijd vrolijk. De ene keer dansen zij samen door de woning en de andere keer verkleden zij zich samen. Echt geweldig om te volgen!

Het is al dagen warm in Nederland en met die laatste zomerdagen is iedereen blij. Ook Bibi, Waylon en de kinderen kunnen hun geluk niet op. Op Instagram deelt Bibi een fantastische video, waarbij iedereen een dansje doet in de zon. ‘Toch nog een zwanus in september !?’, schrijft Bibi grappend onder deze video. Wat een sfeer. Wij hopen dat het nog lang zo mooi weer blijft. Hier wordt toch iedereen vrolijk van?

https://www.instagram.com/reel/CwzOhlNtwOv/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto's van kinderen
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
FOTO: Bibi Breijman showt groeiende babybuik in leren outfit!
Lees alle artikelen over Bibi Breijman