VA VA VOOM: Bibi Breijman draagt geen bh en poseert in te grote blazer
Zie ook:
Delen

VA VA VOOM: Bibi Breijman draagt geen bh en poseert in te grote blazer

Bibi ziet er natuurlijk altijd uit om door een ringetje te halen, maar de ene foto die zij plaatst is net iets meer sexy dan de andere.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Sexy foto

Bibi ziet er altijd prachtig uit en het maakt niet uit of zij zich uren opmaakt, of dat zij in joggingpak rondloopt: het is en blijft een verschijning. Dit keer deelt Bibi een foto in haar Instagramstory, waarbij zij niet veel kleding draagt, behalve een grote blazer. Zonder bh poseert zij op een trap en wij denken dat Bibi hier net een fotoshoot heeft gehad, want haar make-up en haar zit werkelijk prachtig. Waar de shoot voor is geweest, weten wij niet. Misschien heeft het iets te maken met haar nieuwe muziek?!

100%NL Magazine Bibi Breijman

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman