100%NL Magazine Bibi Breijman
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman zet jarige Teddy in het zonnetje met de állerliefste video’s

Het is vandaag feest, want Teddy Bijkerk is jarig. Bibi heeft een compilatie van de afgelopen jaren gemaakt en dit is zó leuk!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Teddy jarig

Teddy blaast vandaag alweer 5 kaarsjes uit en dat betekent dat zij de hele dag in het zonnetje wordt gezet door alle mensen die haar liefhebben. Bibi beseft dat de tijd ongelooflijk snel voorbij vliegt. Om Teddy’s verjaardag te vieren deelt Bibi een video op Instagram. Hier zien wij de leukste, grappigste en mooiste video’s van de afgelopen jaren. Wij smelten bij ieder kort fragment weer weg, want dit is té schattig. ‘Gefeliciteerd lieve grappige Ted. Iedereen zou een Tedje moeten hebben, dan zag de wereld er een stuk vrolijker uit’, reageert een volger en daar zijn wij het helemaal mee eens. Van Teddy wordt echt iedereen vrolijk.

Ook Waylon deelt een prachtige foto en daarbij een bijzondere tekst . ‘Neem al mijn dagen, ik geef je alles zonder ooit iets terug te vragen. Tot aan het einde van m’n tijd zal ik je dragen… Want ik ben vele malen sterker met dan zonder jou. #HAPPYBIRTHDAY LIEVE TEDJE… 5 jaar zijn voorbij gevlogen. Ik ga van de volgende vijf nog meer genieten.’ Wij feliciteren de 5-jarige met haar verjaardag en wensen haar een hele mooie dag!

https://www.instagram.com/p/C0BWZ2dseWE/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

https://www.instagram.com/reel/C0BXutjNrmh/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman