Bibi Breijman laat volgers wegsmelten bij ondeugende foto's Teddy
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman laat volgers wegsmelten bij ondeugende foto’s Teddy

De tijd vliegt voorbij en dat beseft Bibi maar al te goed, want haar dochter wordt zo snel groot. Wat is het toch een heerlijk, ondeugend kind.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Ondeugende Teddy

Teddy en Chester zijn twee hele ondeugende, maar vooral super schattige kinderen. Van iedere foto of video die Bibi van haar kinderen deelt, krijgen wij dan ook een lach op ons gezicht. Dit keer zijn het twee foto’s van Teddy en wat ons opvalt, is dat Teddy onwijs is gegroeid. Deze ondeugende meid poseert in de duinen. ‘Duinkabouter’, schrijft een trotse Bibi erbij. ‘Omg stop de tijd’, ‘De ondeugd springt ervan af, wat een heerlijke jonge dame is het. Geniet van de kleine dingen in haar leven’ en ‘Wat een mooie meid. Heerlijk kind. Lekker van genieten’, zijn wat reacties van volgers. Zij hebben helemaal gelijk, want Teddy is een hele mooie, ondeugende meid.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
VIDEO: Meegenieten met de bijzondere vakantie van Bibi en haar gezin
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto's van kinderen
AAWH: Bibi Breijman laat harten smelten met reeks foto’s van kinderen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman