Bibi Breijman reageert op haters: 'Ze gooien met modder en maken je klein'
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman reageert op haters: ‘Ze gooien met modder en maken je klein’

Bibi heeft in het afgelopen jaar veel te maken gehad met haat, maar daar staat zij boven en is zij veel sterker uitgekomen. Zij reageert er nu op..

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Haatreacties

Bibi heeft door de jaren heen en voornamelijk het afgelopen jaar, veel te maken gehad met haat. Naast de grote hoeveelheid mensen die haar volgen omdat zij en haar gezin hartstikke leuk zijn, is er ook een groepje mensen die haar alleen maar volgt om haarberichten te sturen en naar over haar te schrijven. Hier reageert Bibi normaal gesproken niet op, maar nu laat zij in één hele sterke Instagrampost weten hoe zij over deze mensen denkt.

‘Haatkwekerij. Haters hebben iets moois. Ze gooien met modder en maken je klein. Geven je ongevraagd cadeau’s. Hoe lelijk soms ook, haters hebben iets moois. Ze haten en naaien, telen en zaaien. Planten van die kleine zaadjes na het spitten in je schone brein ontkiem en ontspruit. Eindelijk alle ruimte om precies te kunnen zien, hoe jij zelf echt nooit wilt zijn. Ja hater, wat ben je mooi. Evenals onkruid. Helemaal verga je nooit, dus met open armen zeg ik: “Wie komt er in m’n huisje?” Al geef je soms wat jeuk en pijn. Het maakt niet uit, want je hebt me precies geleerd op welke plek ik niet wil zijn. Dat is toch een cadeau!’. Wat een krachtige woorden van Bibi. Zo laat zij in één gedicht weten hoe het écht zit en dat zij boven alle haters staat. Wat ben je toch een ongelooflijke powervrouw, Bibi.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
WAUW: Bibi Breijman deelt voor het eerst foto van snelgroeiende babybuik
Lees alle artikelen over Bibi Breijman