Bibi Breijman verbaast volgers en neemt drastisch besluit
Zie ook:
Delen

Bibi Breijman verbaast volgers en neemt drastisch besluit

Bibi deelt al jarenlang foto's van haar mooie gezinnetje en de leuke momenten in het leven. Nu heeft zij een drastisch besluit genomen waar niemand iets van snapt.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Foto’s verwijderen

Bibi deelt al jarenlang foto’s en video’s van zichzelf, haar kinderen en de mooie momenten in het leven. Zij heeft ruim 700.000 volgers op Instagram en zij verblijdt iedereen dagelijks met alle leuke kiekjes. Dit kon tot voor kort, want Bibi heeft zo te zien ál haar foto’s, video’s en haar profielfoto verwijderd van haar profiel. Wij en al haar volgers zijn verbaasd en snappen niet waarom de foto’s zijn verwijderd. Het management van Bibi laat aan Shownieuws weten dat zij niet gehackt is en dat het ook niet met haar gezinsleven te maken heeft, maar dat het om een muzikale reden gaat. ‘Voor nu heeft ze het helemaal leeggemaakt voor iets heel belangrijks voor haarzelf’, laat haar manager weten. Hij laat weten dat alle posts in de toekomst misschien nog terugkomen. Dat hopen wij heel erg!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

BABYNIEUWS: Bibi Breijman is bevallen van een jongen!
BABYNIEUWS: Bibi Breijman is bevallen van een jongen!
AAWH: Bibi Breijman deelt mierzoete zoenfoto met zoontje Chester
AAWH: Bibi Breijman deelt mierzoete zoenfoto met zoontje Chester
Lees alle artikelen over Bibi Breijman