Voetjes van de vloer: dochtertje Bibi en Waylon danst erop los!
Zie ook:
Delen

Voetjes van de vloer: dochtertje Bibi en Waylon danst erop los!

Teddy, het dochtertje van Bibi Breijman en Waylon heeft nu al een persoonlijkheid waar je u tegen zegt. Het vrolijke meisje danst erop los. Wát een schatje!

Voetjes van de vloer!

Teddy zorgt voor veel vrolijkheid op de maandag en danst er vrolijk op los in de video die mama Bibi op Instagram post. Op het liedje ‘Thunderstruck’ van hardrockband AC/DC springt en danst Teddy erop los! “Monday motivation” schrijft Bibi bij de té schattige video van haar vrolijke spring-in-‘t-veld.

https://www.instagram.com/tv/CZY027YoZvV/?utm_source=ig_web_copy_link

Als we denken aan Teddy krijgen we spontaan een glimlach op ons gezicht. Het kleine, ondeugende dochtertje van Waylon en Bibi is een echt schatje en voor de duivel niet bang! Ook bij volgers van mama Bibi zorgt de kleine Teddy voor veel enthousiaste reacties. “Mijn dag kan niet meer stuk wat heerlijk dit filmpje” schrijft iemand. Weer iemand anders reageert met: “Als zij straks ook nog kan zingen en of muziek maken, dan trekt ze echt volle zalen…”

Dochter Teddy

De vrolijke, ondeugende en (vooral) grappige Teddy is alweer drie jaar oud en helemaal klaar om grote zus te worden! Teddy heeft vaak de lachers op haar hand. Zo ging ze eens he-le-maal los in een pashokje. Trotse moeder Bibi deelde de hilarische beelden.

De aankondiging van de tweede zwangerschap aan Waylon had Bibi ook ietsje anders in gedachte dan gepland. Samen met Teddy zouden ze het blijde nieuws vertellen aan Waylon, maar Teddy had andere plannen! Vol trots besloot ze het geweldige nieuws te delen met haar papa. ‘Papa, ik word grote zus!’, flapt Teddy er uit. Gelukkig heeft Bibi alles op video, zo kunnen we er nog even van nagenieten.

Tweede kindje

Inmiddels vliegen de maanden voorbij en groeit de babybuik van Bibi hard. Zo postte Bibi onlangs een té schattige foto van haar babybuik en van Teddy. ‘Nu al samen spelen’, schreef Bibi bij die foto. De kleine Teddy kan het nu al niet afwachten om grote zus te worden!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Meest schattige verrassing door Teddy en Chester voor Bibi Breijman
Bibi Breijman over zwangerschap: 'Derde kwam als een cadeautje'
Bibi Breijman over zwangerschap: ‘Derde kwam als een cadeautje’
Lees alle artikelen over Bibi Breijman

Meer over Waylon

Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Waylon deelt unieke gezinskiekjes met zijn drie kinderen
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: 'Het was geen makkelijke periode'
Stralende Bibi Breijman geeft gezondheidsupdate: ‘Het was geen makkelijke periode’
Lees alle artikelen over Waylon