100%NL Magazine Teddy

VIDEO: Teddy zingt samen met haar papa Waylon voor een volle zaal

De bezoekers die de theatertour van Waylon afgelopen weekend bezochten kregen een optreden van een hele speciale gast: zijn dochter Teddy!

Teddy

Als we denken aan Teddy krijgen we spontaan een glimlach op ons gezicht. Het kleine, ondeugende dochtertje van Waylon en Bibi is een echt schatje en voor de duivel niet bang! Het extraverte en vrolijke heeft ze van Bibi en natuurlijk heeft ze de muzikale genen van haar papa Waylon.

Teddy moet nog even geduld hebben, want over een paar maandjes wordt ze grote zus! Waylon en Bibi zijn namelijk in verwachting van een tweede kindje.

Tijdens de zwangerschap van Teddy had Bibi last van HG. En ook deze zwangerschap voelt Bibi zich weer heel erg beroerd. Gelukkig is ze in goede handen en zijn Waylon en Teddy erg lief voor haar, zo is te zien op deze foto.

Gastoptreden bij theatertour Waylon

Afgelopen weekend trad Waylon op voor een volle zaal. Bibi en Teddy waren daar ook bij aanwezig en stonden vanaf de zijkant het optreden te bekijken. Teddy kon haar enthousiasme bijna niet meer bedwingen: zij wilde ook op het podium!

Na een tijdje riep Waylon Teddy bij zich en liep ze zonder te aarzelen triomfantelijk het toneel op. Teddy is nu al een echte showgirl! Bij de schattige video schrijft Bibi: ‘W’s kleinste gastartiest…Hij had het haar beloofd dus ze was niet meer te houden’.

Reacties

Op de video horen we het publiek luidkeels lachen en applaudisseren. Ook op Instagram stromen de reacties binnen onder de video.

Zo schrijft Chantal Janzen: ‘Oooooooooh’. Andere volgers reageren met: ‘Zo schattig!’, ‘Ze heeft geen podiumvrees!’ en ‘Was erbij, heerlijk onbevangen!’. Één fan vraagt zelfs: ‘Kan ik alvast een kaartje kopen voor Teddy in Ahoy?’.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman