100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

ZIEN: Bibi’s volgers verdwalen in Chester z’n betoverende ogen

Chester verovert keer op keer alle harten, maar deze video overtreft alles. Wij en al Bibi's volgers verdwalen in zijn ogen.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Verdwalen in Chester z’n ogen

Als iemand van zijn geboorte af aan al harten weet te veroveren, is het Chester. Al Bibi’s volgers zijn al vanaf het eerste moment gek op de kleine jongen. Zijn sprankelende ogen, lieve lach en bolle wangetjes laten alle harten keer op keer smelten. Dit keer deelt Bibi een video waarbij Chester lacht in de camera. Wat zullen Bibi en Waylon genieten van dit ventje. ‘Die ogen. Wat een heerlijk mannetje’ en ‘Wat een mooi lief mannetje je verdrinkt toch in die oogjes’, zijn wat reacties. Wij zijn het er volkomen mee eens, want je verdrinkt echt in deze ogen..

 

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.

Delen

Meer over Bibi Breijman

SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
SMELT: Bibi Breijman laat heel Nederland glimlachen met foto van Teddy
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
MOOI: Bibi Breijman showt echo en bijzonder moment
Lees alle artikelen over Bibi Breijman