100%NL Magazine BN'ers mooi weer

BN’ers genieten massaal van het mooie lenteweer!

Wat een weertje het afgelopen weekend! In vergelijking met vorige week was het zelfs bijna 30 graden warmer. Heel Nederland trok eropuit om een paar zonnestralen mee te pakken. De bossen en stranden waren drukbezocht en anderen genoten lekker van de zon in eigen tuin. Ook de BN’ers konden niet geloven dat ze vorige week nog op het ijs stonden en nu de zomerjassen uit de kast konden trekken. Wij zetten de leukste foto’s even op een rijtje.

Thomas Berge

Met zoontje Jack bezocht Thomas Berge Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Het ziet er daar werkelijk prachtig uit! En dat vond Thomas Berge ook ‘Wat is ons Nederland toch prachtig’, schrijft hij bij de foto van zichzelf en zoontje Jack zittend op een boomstam.

Annemarie Keizer

Simon en Annemarie Keizer bleven dit weekend dicht bij huis. Ze waren lekker van de zon aan het genieten in eigen achtertuin. “Jaaa hier worden we blij van!! Spring is in the air”, schrijft ze bij een foto van Simon en haar. Annemarie is niet zo’n liefhebber van de kou en vindt dat het tijd is voor de lente om te beginnen.

Naomi van As

Kae Kramer is een echte zoetekauw! Ze is heerlijk aan het genieten van een roze kleurig ijsje en draagt een leuke teddy jas. Die overigens ook sporen van ijs bevat. Maar dat geeft niks, want ze is optimaal aan het genieten!

Bas Smit

Bas en Nicolette zijn de laatste tijd vaak op pad met de kinderen. Vorige week waren ze in Noordwijk te vinden en dit weekend hebben ze Groningen ontdekt! Op Instagram deelt Bas een foto van Nicolette en zijn twee dochters bij het water. “Nou hebben eindelijk Groningen eens goed ontdekt! Echt zo leuk’, schrijft Bas bij de foto.

Xelly Cabau

Zwanger en wel genoot Xelly Cabau van Kasbergen van de zon in eigen woonplaats Amsterdam. En ze is duidelijk ontzettend blij met dit mooie lenteweer!

Kim Kötter

Hoogzwangere Kim Kötter is vooral bezig met het opwekken van de weeën. Ze is namelijk al een week overtijd en kan niet wachten tot de kleine spruit geboren wordt. Daarom heeft ze gister nog even heerlijk 1,5 uur gefietst en alle hobbels op de weg meegepakt.

Suzan en Freek

Voor Suzan en Freek stond een weekendje weg op de planning! Samen gingen ze gezellig overnachten in een boshuisje op De Veluwe. Het ziet er heel gezellig uit!

Jim Bakkum

Vorige week vierden tortelduifjes Jim en Bettina nog de 42e verjaardag van Bettina en nam Jim zijn vrouw nog even flink op de hak. 😉 Gister stond vooral het mooie weer centraal en schoten ze nog een paar leuke foto’s.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram