100%NL Magazine Chantal Janzen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Chantal Janzen deelt hilarische blunder met volgers

Chantal praat regelmatig engels en het woord dat zij wilde zeggen, is niet heel moeilijk, maar toch kwam het verkeerd uit haar mond. Ge-wel-dig!

Chantal Janzen

Het lijkt wel of Chantal Janzen áltijd aan het werk is. Op tv, op het podium, haar eigen magazine, webshop en ook nog op social media. We zien Chantal overal. En dat is maar goed ook, want ze bezorgt ons regelmatig een glimlach op het gezicht.

Op haar social media deelt Chantal niet alleen haar werkavonturen, maar geeft ze ons ook een uniek kijkje in haar gezinsleven. Samen met haar man Marco heeft Chantal een groot, samengesteld gezinMarco heeft uit een eerdere relatie drie kinderen en samen met Chantal heeft hij twee zoons: James en Bobby.

Blunder

Chantal beheerst de Engelse taal normaal gesproken heel goed, maar vanochtend ging het even iets minder vloeiend. In een Instagramstory deelt Chantal haar blunder. ‘Vroeg net in n winkel aan n meisje of ze ook broodtrommels hebben. ‘I’m sorry?’ toen zei ik Do you also have breadtremmels? Good evening Europe’, schrijft zij. Wij gierden het uit. Iedereen kan dit soort foutjes maken, Chantal. Volgende keer kom je waarschijnlijk weer bij het woord ‘lunchbox’ op. Wat zul je zelf gelachen hebben..

Bron en Beeld: Instagram Chantal Janzen.

Delen

Meer over Chantal Janzen

Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: 'Tijd voor iets nieuws'
Chantal Janzen shockeert volgers met donkerbruin haar: ‘Tijd voor iets nieuws’
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
LEZEN: Dit is het gigantische vermogen van Chantal Janzen
Lees alle artikelen over Chantal Janzen