100pmagazine bibi chester en teddy
Zie ook:
Delen

SMELT: Chester smeert gezicht in met Nutella en dat is het schattigste óóit!

Geef kinderen een pot Nutella en zij zijn uren zoet. Chester lijkt de chocolade super lekker te vinden en hij smeert het dan ook graag over zijn hele gezicht. Hilarisch, maar zó schattig!

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers.

Wegsmelten

Bijna alle kinderen worden razend enthousiast, wanneer zij een pot Nutella zien. De chocoladepasta valt altijd goed in de smaak en ook Chester vindt het heerlijk. Bibi deelde een foto in haar Instagramstory en daarvan gingen onze harten echt sneller kloppen. Chester heeft zijn hele gezicht ingesmeerd met Nutella en hij kijkt er zo onschuldig bij. Dat handje in zijn mond en die betoverende ogen zorgen ervoor dat wij echt wegsmelten. Wat is het toch een heerlijk kind!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman

Delen

Meer over Bibi Breijman

Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje '2 kaarsjes voor dit lieve kuiken'
Bibi Breijman zet jarige Chester in het zonnetje ‘2 kaarsjes voor dit lieve kuiken’
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
WAUW: Bibi Breijman deelt prachtig kiekje van kinderen en bonuszoon samen
Lees alle artikelen over Bibi Breijman