dave roelvink
Zie ook:
Delen

Dave Roelvink geeft update over gezondheid: ‘Geen volledig geluk’

Dave is inmiddels heel wat dagen terug uit de afkickkliniek en hij deelt een gezondheidsupdate met zijn volgers.

Dave Roelvink

Zijn achternaam verklapt het natuurlijk al: Dave Roelvink is de zoon van Dries Roelvink. Meerdere malen kon heel Nederland meegenieten met de avonturen van Dries, zijn vrouw Honoria, Dave en Donny Roelvink. Ze hebben verschillende realityshows gehad zoals: De Roelvinkjes, Dave het huis uit, Dave en Donny doen zaken, Effe geen cent te makken en Passen op de winkel.

Terugval

Eerder werd bekend dat Dave weer opnieuw naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika moest, want hij kreeg een terugval. Dries zei toen der tijd in een interview ‘Ik heb geen idee hoe het nu gaat. Wij hebben geen contact met hem.’ Dave had namelijk maar heel kort de tijd om zijn telefoon te gebruiken en die minuten gebruikte hij om te facetimen met zijn gezin, wat natuurlijk geheel begrijpelijk is.

Afkicken

Dave is inmiddels weer terug uit de afkickkliniek en het lijkt weer de goede kant op te gaan. Volgens vader Dries stopt zijn zoon dan ook nu met zijn baan als dj. Op Instagram deelt Dave zo nu en dan weer wat video’s waarop te zien is dat hij veel sport. Nu deelde hij een foto van een app op zijn telefoon. Hierop wordt duidelijk dat Dave 60 dagen clean is. ‘Begin is weer gemaakt’, schrijft hij erbij. ‘Eenzaam geluk is geen volledig geluk’, is de quote die daaronder staat. Wat fijn om te lezen dat het goed gaat met Dave.

100%NL Magazine Dave Roelvink

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink.

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink