100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

LEZEN: Dave Roelvink belandt van de ene in de andere domper tijdens vakantie

De vakantie leek tot gisteren allemaal perfect te verlopen, maar dat geluk werd 's avonds door meerdere dompers verstoord. Gelukkig blijft Dave er allemaal om Lachen.

Familievakantie

Dave Roelvink genoot met zijn vriendin en zoontje, broer Donny en vader en stiefmoeder, van een heerlijke familievakantie in Marbella. Dries, Dave en Donny deelde afgelopen dagen flink wat leuke, maar ook grappige filmpjes in hun Instagramstory. Zo filmde de jongens vader Dries iedere avond, wanneer hij zijn wijn of champagne op bijzondere manier ging proeven. Roelvinkjes’ volgers werden ook iedere dag op de hoogte gehouden van het beachball, waar Dave en Donny duidelijk heel goed in waren samen.

Problemen

Donny vertrok wat eerder dan de rest van vakantie, dus Dries en Dave aten die avond beiden met hun vriendin in een restaurant, dat later werd omgetoverd tot een ware club. Voor zover wij konden zien, was het onwijs gezellig, was de wijn en het eten lekker en werd er volop gedanst en gezongen met elkaar. Wat niemand had verwacht, is dat bij aankomst van bij auto een minder leuke verrassing op hun stond te wachten. Dave’s autoband was namelijk lek. ‘Hele avond als koning gezeten, staan we dan’, schrijft Dave onder de video. Na wat gemopper van Dries en gelach van Dave, is de wegenwacht gebeld en zijn Dave en Jazzlyn nog even terug de club in gegaan. Zij konden immers toch niets aan het probleem veranderen. Eenmaal terug bij de auto en wegenwacht, komt Jazzlyn nog dansend aanlopen, maar laat Dave al snel weten wat er aan de hand is. De wegenwacht had geen nieuwe band meegenomen en de auto moest, zonder alle spullen die erin lagen, meegesleept worden.

Laatste domper

Nadat de auto werd weggesleept, hadden Dave en zijn vriendin nog maar één doel: met de kinderwagen, het kinderzitje en opblaasbare kinderzwembadje onder hun armen het appartement bereiken. Eenmaal aangekomen op locatie, weet het stel niet wat zij meemaken. De sleutel is niet weg, maar het slot zelf wel. ‘Komen we bij ons appartement aan, is het slot eruit gap. We kunnen niet naar binnen. Wat een zooitje’, laat Dave weten in zijn Instagramstory. Wat een geweldige avond leek te zijn, werd een avond vol problemen die niet leken te stoppen.

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink