100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Emotionele Caroline Mol over Lina: ‘Blij dat ze -een soort van- ‘weet’ dat ze een zusje heeft’

Caroline's dochter Lina beseft sinds kort een beetje dat zij een zusje heeft en daar deelt Caroline een emotionele post over.

Jan Dulles en Caroline Mol

Hoewel Caroline een bescheiden Volendamse is, mag ze zichzelf ondertussen ook een BN’er noemen. Caroline is al een aantal jaren samen met haar grote liefde: de 3JS-zanger Jan Dulles. Jan en Caroline wonen op de dijk in Volendam en zijn samen ouders van drie kinderen: zoon James en dochters Donna en Lina.

Dochter Donna

In december 2020 hing er een grote, zwarte wolk boven Volendam, want een week voor kerst overleed de dochter van Jan Dulles en Caroline Mol aan een scheurtje in haar middenrif. De wereld stond stil en nog iedere dag hebben Jan en Caroline het er ongelooflijk moeilijk mee.

Emotionele post

Caroline deelt regelmatig een foto of bericht over haar overleden dochter en dat is keer op keer enorm emotioneel. Bij deze fotoreeks pinkten wij even een traantje weg, want lieve Lina poseert hier met een foto van haar zusje, Donna. Zij houdt het schilderij vast en geeft haar zusje een kus. ‘‘Donjaaaaa zussie’ zegt Lina sinds kort steeds als ze haar foto ziet of we langs het graf in Volendam rijden. Ik vind dat mooi en verdrietig tegelijk. Blij dat ze -een soort van- ‘weet’ dat ze een zusje heeft’, schrijft een emotionele Caroline eronder. Wat is dit toch bijzonder, maar ook heel verdrietig. Volgers reageren dan ook met lieve en emotionele woorden onder deze post…

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.

Delen

Meer over Caroline Mol

ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
ACH: Caroline Mol deelt mooie, maar hartverscheurende video
Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
Lees alle artikelen over Caroline Mol