100%NL Magazine Estavana
Zie ook:
Delen

Betekent dít dat Estavana en Rafael opnieuw ouders zullen worden?

Estavana's dochter is inmiddels 6 jaar oud, maar volgens verschillende bronnen zou Estavana graag nog eens opnieuw moeder worden.

Estavana Polman

In 2013 besloten Rafael van der Vaart en Sylvie Meis een punt achter hun relatie te zetten. Gelukkig voor Rafael vond hij daarna de liefde bij de sportieve Estavana Polman. Inmiddels is het stel alweer ruim 7 jaar dolgelukkig met elkaar. Zij genieten volop van elkaar, Rafael’s zoontje Damiàn en hun gezamenlijke dochter, Jesslynn.

Presentatrice

Estavana is bekend als handbalster, maar zij heeft het nu over een andere boeg gegooid. Zij is namelijk als presentatrice naar Nepal, Zuid-Korea en Cambodja gevlogen, om daar het programma Beter Laat Dan Nooit te presenteren. Samen met Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend reisden zij naar Azië en zij hebben het samen geweldig gehad.

Kinderwens

Estavana en Rafael zijn dolgelukkig met Damiàn en hun gezamenlijke dochter Jesslynn, maar toch lijkt Estavana graag nog eens moeder te willen worden. Dit vertelt Henny Huisman aan Weekblad Weekend. Nadat hij vol lof over Estavana vertelt, zegt hij: ‘Ze is handbalster en moeder, wil het liefst nog een kindje.’ De verslaggever van Weekend vraagt waarom hij dit open en bloot vertelt. ‘We zijn bij een astroloog geweest en hij zei het. Ik merkte dat zij daar heel blij mee was en het bijzonder vond, ze was er gevoelig voor. Het was heel mooi, ik was als enige met haar mee’, zegt hij.

Volgens Henny Huisman is Estavana ongelooflijk gek op haar gezin. ‘Ze is knéttergek op Rafael van der Vaart. In elke drie zinnen zegt ze ‘Raffie’. Je merkt dat ze met haar man en kinderen zéér gelukkig is. Het was continu: mijn liefje dit en dat. Leuk om te zien dat mensen elkaar echt gevonden hebben.’ Wij vinden dit zo’n mooi gezin!

Bron en Beeld: Weekblad Weekend.

Delen

Meer over Estavana Polman

AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
AAWH: Estavana Polman deelt liefdevol kiekje met grootste liefde
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: 'Ons zonnetje'
Apetrotse en dolblije Rafael en Estavana: ‘Ons zonnetje’
Lees alle artikelen over Estavana Polman