100%NL Magazine Bibi Breijman

WOW: Bibi Breijman deelt haar bewegende babybuik

De laatste loodjes voor Bibi Breijman zijn ingegaan. Op Instagram deelt zij een video van haar bewegende babybuik!

Bibi Breijman

Bibi Breijman is al jaren samen met haar grote liefde: zanger Waylon. De twee wonen samen met hun dochter Teddy in een prachtige woning, die perfect ingericht is. Benieuwd naar de woning van Waylon en Bibi? Die zie je hier.

Tweede kindje op komst!

Waylon en Bibi hebben samen een te schattige dochter: Teddy. En binnenkort wordt het gezin een stukje groter, want baby nummer twee is op komst! Het geslacht van het kindje is niet bekend en wanneer Bibi uitgerekend is ook niet. Maar de verwachting is dat in mei de tweede telg zich zal aandienen. Nog eventjes geduld!

Groeiende babybuik

De afgelopen weken genoot het hele gezin van een zonovergoten vakantie op Bonaire. En die vakantie kwam als geroepen, het ideale moment voor Bibi om eens flink uit te buiken. Op Instagram deelde Bibi de afgelopen dagen jaloersmakende kiekjes en video’s. Ook deelde ze geregeld prachtige foto’s van haar groeiende babybuik. Bibi is prachtig zwanger!

Bewegende babybuik

Nog eventjes geduld en dan worden Bibi en Waylon ouders van een tweede kindje. Het lijkt erop alsof de baby het zelf niet meer kan afwachten. Op Instagram deelt zij een video, waarin haar buik flink in beweging is! Met het liedje van de vogeltjesdans op de achtergrond, gaat het in haar buik flink te keer. Bij de video schrijft Bibi gekscherend ‘Deze wil de stad in op zaterdagavond.’

Benieuwd naar de video? Je ziet het hier!

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.