100%NL Magazine Bibi Breijman

Volgers gieren het uit door hilarische video van Bibi met ‘minipuber’ Teddy

Bibi laat haar volgers dagelijks lachen met de grappigste video's van dochtertje Teddy. Ook dit keer giert iedereen het weer uit om Teddy's gedrag van een minipuber.

Bibi Breijman

Ze is één van de leukste Nederlandse mediapersoonlijkheden, zangeres, vlogger én presentatrice: Bibi Breijman. Bibi is al jaren samen met haar partner, Waylon. Het stel is vorig jaar door een heftige storm gegaan samen, maar hier zijn zij sterker uitgekomen en dat is alleen maar mooi om te zien, aangezien zij ook twee kinderen hebben samen. Hun dochtertje Teddy en zoontje Chester toveren dagelijks een grote glimlach op het gezicht van al Bibi’s volgers. Ook wij smelten keer op keer weg bij het zien van hun ondeugende koppies.

Minipuber Teddy

Bibi liet haar volgers weer gieren door de video die zij plaatste, samen met haar lieve, grappige dochter. Bibi probeert haar huid goed te verzorgen door een masker op haar gezicht te plakken. Hierdoor ziet zij er toch iets anders uit dan normaal en daar kan haar dochter niet aan wennen. Teddy blijft schrikken, vind het vies en roept keer op keer ‘Iewl’, wanneer Bibi iets te dicht bij haar komt. ‘Omdat het gewoon leuk is als ze iewl zeggen #minipubers’, schrijft Bibi onder de hilarische video. Haar volgers en wij gieren het uit bij het zien van deze grappige beelden. ‘Haha wat een heerlijke mini puber is Teddy’ en ‘Haha wat een schatje’, zijn wat reacties. Wat is Bibi toch een geweldige moeder. Zo leuk om haar te zien dollen met haar dochtertje.

Bron en Beeld: Instagram Bibi Breijman.