100%NL Magazine Jaap Reesema
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jaap Reesema zet jarige Kim Kötter in het zonnetje

Jaap plaatst wat vakantiefoto's, waarbij hij zijn vrouw feliciteert met haar 40e verjaardag.

Gezin

Kim Kötter en Jaap Reesema zijn ondertussen alweer 10 jaar super verliefd. Het stel is in 2018 getrouwd in Tirol en samen hebben zij drie zonen, genaamd Muck, Youp en Ted. In huize Kötter-Reesema lijkt de zon altijd te schijnen. Aan de filmpjes te zien die Kim en Jaap delen, kunnen de jongens het allemaal goed met elkaar vinden en daar kunnen Jaap en Kim natuurlijk alleen maar blij mee zijn. Zo genieten zij nu samen van een heerlijke zomervakantie in Turkije.

Zonnetje

De vakantie is al een feest op zich, maar vandaag is de enige vrouw in het gezin ook nog eens jarig. Jaap zet Kim maar al te graag in het zonnetje en feliciteert haar op Instagram met haar 40e verjaardag. Jaap deed nog veel moeite om grote, dure cadeaus aan zijn vrouw te geven, maar van het cadeau van de kinderen was zij meer onder de indruk. ‘Romantisch tripje naar Venetië gekregen, gouden armbanden alles maar mevrouw is het meest blij met de geschilderde hoed door de kids. Allerliefste Kim Kötter gefeliciteerd met je 40e we houden zoveel van je’, schrijft Jaap bij de prachtige foto’s.

Felicitaties

Jaap en Kim’s volgers genieten al dagen van al hun vakantiefoto’s en filmpjes en feliciteren Kim dan ook met haar verjaardag. ‘Gefeliciteerd met je prachtige vrouw’, schrijft een volger. Ook wat volgers vinden dat Kim gelijk heeft voor het feit dat zij voor de getekende hoed van haar kinderen kiest, in plaats van de grote cadeaus van Jaap. ‘hij is ook wel geel gaaf’, schrijft iemand. ‘En terecht, wat een fashion statement! Gefeliciteerd’, reageert radio538.

https://www.instagram.com/p/CggxZwAqBnJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jaap Reesema

Delen

Meer over Jaap Reesema

BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
BIZAR: Jaap Reesema laat in paar seconden zijn lichamelijke transformatie zien
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
WOW: Jaap Reesema showt gigantische sixpack
Lees alle artikelen over Jaap Reesema

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter