Jaap Reesema teleurgesteld in Kim: 'Zo mega onverantwoord'
Zie ook:
Delen

Jaap Reesema teleurgesteld in Kim: ‘Zo mega onverantwoord’

Kim is momenteel met vriendinnen op Ibiza en zij heeft iets gedaan waar Jaap niet heel blij mee is. Zij deelt het met haar volgers.

Kim Kötter en Jaap Reesema

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens vrolijk van wordt. Of het nou de vrolijke jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht, of Kim laat één zoon zien, wanneer zij ontzettend trots is, omdat hij iets heeft gehaald of gedaan.

Onverantwoord

Kim was samen met nog drie vriendinnen een heerlijk midweekje in Ibiza. De vrouwen genoten van het prachtige weer, het lekkere eten, de fantastische uitzichten en het feit dat zij even een paar dagen met alleen vrouwen op vakantie waren. Gisteren waren de vrouwen onder leiding van een gids op stap naar het uitzichtpunt bij Es Vedra.

Zij moesten heel wat rotsen beklimmen voor het perfecte plaatje, maar daar hadden Kim en vriendin/fotografe Lisette Lubbers het wel voor over. De vrouwen liepen zo’n 350 meter naar beneden achter hun gids aan. Kim stuurde de foto’s en video’s naar Jaap en hij lijkt het er niet helemaal mee eens te zijn dat zij dit doet. ‘Zo mega onverantwoord waarom zou je dat doen’, schrijft hij. Kim was duidelijk niet bang en zij deelt de resultaten van de foto’s. Ze zijn inderdaad prachtig, maar wij zouden dit niet durven…

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter