100%NL Magazine Jan Dulles italie

SCHATTIG: James Dulles schudt de heupjes los in rode smoking

James mocht vanochtend genieten van een kerstdiner op school en daarvoor trok hij zijn mooiste outfit uit de kast. Enthousiast was hij in ieder geval wel.

Gezin

Jan Dulles en Caroline Mol zijn al jaren samen. Het stel heeft nu zo’n 9 jaar een relatie, maar Caroline liet in een Instagrambericht weten, al veel langer een crush op Jan te hebben. Samen met hun twee kinderen, James en Lina, wonen zij op de Volendamse dijk en verblijden zij hun volgers dagelijks met de meest schattige, grappige en emotionele foto’s en video’s.

Kerstdiner

James is kortgeleden 4 jaar geworden en daarmee begon hij aan een nieuwe periode in zijn leven. Hij mocht namelijk naar school. Aangezien de kerstvakantie voor deze kleine jongen bijna begint, had hij vandaag een kerstdiner op school. Caroline deelt een grappige, maar vooral super schattige video van James, waarbij hij helemaal uit zijn dak gaat. In een rode smoking schudt hij zijn heupen los. ‘James is klaar voor zijn eerste kerstdiner op school. Hij heeft er zin in. Waarschijnlijk gaat ie zich in de klas niet zo uitsloven als hier’, schrijft Caroline eronder. Wat staat die smoking hem mooi en wat is het toch een komisch, maar vooral lief ventje. ‘Zo wakker worden is toch een kadootje. Prins Charming in the House’ en ‘Zijn heupen zijn al lekker los, dat word een knal kerstfeest op school’, schrijven twee volgers.

 

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol.