100%NL Magazine Jan Smit
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jan Smit deelt bijzondere foto met pakkende tekst over Senn

Jan en Senn zijn beste vrienden en dat blijkt maar weer uit de foto en tekst die Jan dit keer op Instagram plaatste. Wat mooi om te zien!

Jan Smit

Jan en Liza Smit zijn alweer 10 jaar getrouwd. Samen hebben ze een heel fijn gezin, met drie prachtige kinderen: FemEmma en Senn. Ook hebben ze een te schattig hondje Rio! Regelmatig deelt Jan de allerleukste kiekjes van zijn gezin! Zo plaatst hij zo nu en dan een foto van zijn gezin wanneer zij aan het genieten zijn in Marbella, of wanneer zij het thuis gezellig hebben samen.

Foto met Senn

Jan en Senn zijn vier handen op één buik. Jan leeft een heel druk bestaan, maar Senn gaat graag met hem mee. Zo gaat Senn altijd met zijn vader mee naar voetbalwedstrijden van Fc Volendam en ook bij sommige optredens staat hij achter de schermen toe te kijken. Jan is een voorbeeld voor Senn en de twee zijn beste vrienden. Jan deelde een prachtige foto met zijn zoontje. ‘Elke keer als ik naar je kijk, zie ik mezelf. Ik ben zo trots op jou’, is de tekst van een liedje dat hij bij deze foto zet. Prachtig om de sterke band tussen vader en zoon te zien.

Bron en Beeld: Instagram Jan Smit.

Delen

Meer over Jan Smit

ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
ZIEN: Zó mooi zagen de partners van De Toppers eruit het afgelopen weekend!
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Jan Smit en Kees Tol gaan terug in de tijd met té leuke foto
Lees alle artikelen over Jan Smit