100%NL Magazine JIM Bakkum Bettina Holwerda
Zie ook:
Delen

Jim Bakkum deelt reeks vakantiefoto’s en volgers gieren het uit

Jim en Bettina genieten van een welverdiende vakantie in de zon en zij delen de leukste, jaloersmakende kiekjes met hun volgers. Een vakantie dump, zoals Jim het noemt.

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Jim is alweer heel veel jaren getrouwd met zijn grote liefde, Bettina Holwerda. Met haar kreeg hij drie kinderen: Lux, Posy en Molly.

Vakantie dump

Jim, Bettina en de kinderen zijn samen vertrokken naar het buitenland, om daar te genieten van een welverdiende, zonnige vakantie. Op Instagram houden zij hun volgers op de hoogte met alles wat zij doen, want Jim heeft al heel wat foto’s en video’s gedeeld. Alle kiekjes zijn jaloersmakend en het geluk spat er vanaf. Dit keer is het een reeks foto’s van het gezin en terwijl de ene foto heel mooi is, is de andere hilarisch. Volgers gieren het dan ook uit. Jim en Bettina houden ervan om elkaar op een grappige manier voor schut te zetten op Instagram en daar lachen wij keer op keer enorm om. De een na laatste foto en laatste foto is van Bettina die een hap uit haar opblaasbare pizzapunt neemt. ‘Vooral de laatste is een juweeltje! Fijne vakantie’ en ‘geweldig die laatste twee’, is een greep uit de reacties. Wat is het toch een heerlijk gezinnetje…

https://www.instagram.com/p/CviJYK0ry99/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
WAUW: Jim Bakkum deelt zeldzaam kiekje met zijn vader en moeder
Lees alle artikelen over Jim Bakkum

Meer over Bettina Holwerda

OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: 'Daar kunnen we toch niet boos om worden…?'
OH NO: Lief gebaar Molly Bakkum gaat fout: ‘Daar kunnen we toch niet boos om worden…?’
Jim brengt liefdesode aan Bettina: 'Getalenteerde vrouw en droommoeder'
Jim brengt liefdesode aan Bettina: ‘Getalenteerde vrouw en droommoeder’
Lees alle artikelen over Bettina Holwerda