100%NL Magazine Jutta Leerdam
Zie ook:
Delen

Jutta Leerdam brengt hoofden op hol met gespierde benen in sportoutfit

Ook haar nieuwe liefje, Jake Paul reageert onder deze prachtige foto.

Jutta Leerdam

Ze is dé schaatster van dit moment: Jutta Leerdam. Zij wint de ene na de andere prijs, verbreekt keer op keer nieuwe records en het lijkt allemaal alleen maar beter te gaan. Heel Nederland is van haar onder de indruk, maar dat is niet alleen om haar schaatskunsten. Jutta is een prachtige verschijning en dat laat zij graag zien. Met haar eyeliner, lange blonde haren en afgetrainde lichaam, laat zij dagelijks ruim 4 miljoen volgers blozen op Instagram.

Jutta heeft jarenlang een relatie gehad met collega schaatser Koen Verweij. Het stel besloot vorig jaar zomer uit elkaar te gaan. Vanaf dat moment heeft Jutta geen relatie meer gehad, tot nu. Kortgeleden maakte de schaatster bekend opnieuw gelukkig te zijn in de liefde. Dit deed zij doormiddel van wat foto’s op Instagram. Amerikaanse bokser Jake Paul is de gelukkige.

Hoofden op hol

Jutta weet wel hoe zij haar volgers moet laten blozen. Keer op keer deelt zij de mooiste foto’s van zichzelf. De ene keer in bikini, de volgende keer in een kort jurkje en nu in een sportoutfit. Waar iemand anders niet opvalt in een simpele legging en sporttopje, brengt Jutta in dezelfde outfit hoofden op hol. Op deze gespierde benen is menig vrouw jaloers. Volgers gaan uit hun dak en ook Jake Paul reageert op de foto. Hij plaatst een emoji waarin ’10’ staat. Een hoger cijfer bestaat niet, dus dat is een groot compliment van haar liefje.

Bron en Beeld: Instagram Jutta Leerdam.

Delen

Meer over Jutta Leerdam

Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: 'Nooit over verteld'
Jutta Leerdam emotioneel om vreselijke ziekte van haar moeder: ‘Nooit over verteld’
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: 'Vaak stressvol, soms eenzaam'
Jutta Leerdam neemt groot en moeilijk besluit: ‘Vaak stressvol, soms eenzaam’
Lees alle artikelen over Jutta Leerdam