100%NL Magazine ANP Kim Kötter
Zie ook:
Delen

CUTE: Kim Kötter deelt te schattige foto’s van zoontje Ted

Op de foto's die Kim deelt, is duidelijk te zien dat Ted zich vermaakt op het kinderdagverblijf. Wat heeft Kim toch schattige en knappe kinderen.

Gezin Kim en Jaap

Het gezin van Kim Kötter en Jaap Reesema is er een waar menig mens al jaren vrolijk van wordt. Of het nou de schattige jongens MuckYoup en Ted zijn, of de positiviteit en vrolijkheid van Kim en Jaap zelf, volgers vinden het een feestje om hun te volgen in wat zij doen. Op Instagram worden de jongens vaak samen in beeld gebracht. Toch zijn de foto’s en video’s die Kim deelt, iets te perfect volgens haar. Kim wil van dit perfecte plaatje afstappen en meer chaotische beelden met haar volgers delen. ‘Heerlijk rommelig. Niet de beste kwaliteit. Maar zo gezellig’, schrijft zij op Instagram.

Kinderdagverblijf

Kim brengt haar jongste zoontje Ted iedere week naar het kinderdagverblijf en daar ontvangt zij regelmatig de leukste foto’s van. Op de foto’s die Kim deelt, is Ted helemaal in zijn element en vermaakt hij zich prima met al het speelgoed om hem heen. ‘Kijk dan even wat een lekker aapje. Wat genieten dat hij zo gelukkig is daar’, schrijft Kim onder de reeks foto’s. Zij besluit dit soort heerlijke beelden vaker te gaan delen op Instagram. ‘Dan maar niet perfect. Ik vind het zelf veel te leuk om foto’s later terug te kijken. Eigenlijk is dat vooral de reden dat ik met Instagram ooit ben begonnen. Een soort van dagboek voor mezelf. Soms vergeet ik dat meerdere mensen het dan ook lezen of zien hahaha. En aan de andere kant denk ik er dus soms weer teveel over na. Ik wil dat niet meer. Ik ga lekker plaatsen omdat ik het leuk vind en niet omdat ik de perfecte fotograaf ben of perfecte feed heb. Ik ben nou eenmaal chaotisch. Dus dat karakter wordt dan ook maar weerspiegeld op mijn feed’, schrijft zij. Hier zullen Kim’s volgers blij mee zijn, want dit soort foto’s mag zij vaker delen.

https://www.instagram.com/p/CjnapBCIWNb/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kim Kötter.

Delen

Meer over Kim Kötter

Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: 'Je bent zooo welkom!'
Geweldig babynieuws voor Kim Kötter: ‘Je bent zooo welkom!’
Kim Kötter trots en blij: 'Het is een drieling. Kunnen niet wachten!'
Kim Kötter trots en blij: ‘Het is een drieling. Kunnen niet wachten!’
Lees alle artikelen over Kim Kötter