100%NL Magazine Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

WIST JE NOG NIET: Kirsten Schilder deelt gewéldige lifehack

Lucia van Food Places stond onlangs samen met Kirsten Schilder in de keuken en daar leerde Kirsten haar nog een fantastische lifehack.

Kirsten Schilder

Kirsten Schilder is al lang niet meer alleen ‘de vrouw van’. Kirsten heeft inmiddels zelf een grote groep volgers opgebouwd en is vandaag de dag een heuse influencer!

Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Nick Schilder. Samen wonen ze in een prachtige villa in Volendam met hun drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie en hun hondje, Doefie. Heerlijk gezin!

Koken met Food Places

Kirsten stond onlangs samen met foodblogger Lucia Veerman van foodblog Food Places in de keuken. Samen maakten zij drie heerlijke gerechten, maar zij voerden ook leuke gesprekken over tradities op gebied van eten, vakantie, quality time met familie en nog meer.

Tussen het maken van de soep door, deelde Kirsten een geweldige lifehack met Lucia. Zij vroeg of Lucia de basilicumblaadjes weleens openklapt als zij dit gebruikt in haar gerechten. Kirsten legt uit dat zij een basilicumblaadje in haar handen legt, er vervolgens twee keer op klapt en dat er dan veel meer aroma’s vrijkomen. De geur wordt sterker en er zit zo dus nog meer smaak aan een blad basilicum. Een lifehack die Lucia in ieder geval niet meer zo snel vergeet!

Food Places

De Volendamse Lucia Veerman bereikt met haar account Food Places wekelijks tienduizenden mensen, restaurants maken haar recepten, ze was te horen op de landelijke radio én het lukt haar om wekelijks lege schappen te veroorzaken in de Albert Heijn. Lucia: ‘Het is echt een uit de hand gelopen hobby, maar ik geniet er met volle teugen van.’

Benieuwd naar de hele video van Food Places met Kirsten samen. Klik dan op deze link.

Bron en Beeld: YouTube Koken met BN'ers: Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder