100%NL magazine Thomas Berge
Zie ook:
Delen

Emotionele Elianne Zweipfenning: ‘Eerlijkheid duurt het langst’

Vorig jaar rond deze tijd werd Elianne twee keer geopereerd aan een abces in haar borst. Nu doet zij haar verhaal...

Thomas en Elianne

Chiel Ottink, beter bekend als Thomas Berge, kennen we als zanger. Naast zijn muzikale carrière is Thomas ook geregeld te zien op tv als deelnemer van verschillende programma’s. Zo was hij ook te zien als kandidaat van het zevende seizoen van Het Perfecte Plaatje.

Thomas is inmiddels alweer een hele lange tijd gelukkig met zijn liefje, Elianne Zweipfenning. Het stel is getrouwd en ruim een jaar geleden werden zij ouders van een zoon, Saint. Eerder dit jaar maakten de twee opnieuw bekend ouders te worden. Dit keer van een dochter. Het meisje heet Sky Méa en is vorige maand geboren.

Getekend voor het leven

Het is nog maar een jaar geleden dat Elianne in het ziekenhuis kwam te liggen, omdat zij twee keer met spoed geopereerd moest worden aan een abces in haar borst. In eerste instantie wilde zij het litteken privé houden, maar gisteren besloot zij dit toch te delen op Instagram. ‘Ook ik stel me af en toe kwetsbaar op hier op social media. Eerlijkheid duurt het langst’, begint zij.

Elianne wordt dagelijks geconfronteerd met het litteken en dat brengt steeds weer herinneringen terug. ‘Een jaar later, een zusje voor Saint verder waarbij ik toch, tegen alle adviezen in, gekozen heb om borstvoeding te geven. En guess what? I did it. In plaats van mij te schamen voor deze enorme jaap in mijn borst, is het nu iets geworden waar ik super trots op ben. Die periode heeft me getekend voor het leven, maar dat ik nu zo’n mooi borstvoedingsavontuur mag meemaken samen met Sky Méa maakt me zó sterk dat ik dit wel durf te delen.’ Dit is inderdaad een heel kwetsbaar, maar mooi bericht. Elianne is een powervrouw!

100%NL Magazine Elianne Zweipfenning

Bron en Beeld: Instagram Elianne Zweipfenning

Delen