100%NL Magazine Leco van Zadelhoff
Zie ook:
Delen

LEZEN: Leco van Zadelhoff neemt besluit over huwelijk

Leco en Carlos zijn al jaren samen en verloofd, maar de twee hebben toch samen besloten om niet te gaan trouwen. Leco legt uit waarom.

Leco van Zadelhoff

Leco van Zadelhoff is bekend als Nederlands stylist, televisiepresentator, visagist en schrijver. Hij is tegenwoordig wekelijks te zien als mode- en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard. Ook is hij de vaste visagist van verschillende BN’ers. Leco’s beste vriendinnen Leontine Ruiters en Caroline Tensen zitten regelmatig bij hem in de stoel en daar deelt hij op Instagram vaak foto’s van.

Niet trouwen

Leco is al jaren samen met zijn grote liefde, Carlos. Het stel is al vier jaar verloofd en veel mensen vragen zich dan ook af of zij überhaupt nog gaan trouwen. Aan weekblad Weekend legt Leco uit dat het verloofde leven heel goed bevalt en dat er zeer waarschijnlijk geen bruiloft komt. ‘Door alle situaties in mijn omgeving hebben we gezien: trouwen is een formaliteit. De liefde hebben we aan elkaar verklaard, er zit een ring om onze vinger en dat vind ik het allerbelangrijkste.’ Vanwege corona zijn er sommige dingen steeds weer opnieuw uitgesteld. ‘Inmiddels hebben we zoiets van: joh, de vorm die wij hebben, vinden wij heel fijn.’

De ring dragen

Leco houdt van een feestje en daarom sluit hij het dan ook niet uit dat er ooit een feestje komt om de verloving te vieren. ‘Maar het echte trouwen is door de situatie waarin we door corona in gekomen zijn, wel veranderd. Het belangrijkste is dat het voor ons heel duidelijk is en dat ik de ring draag van de man van wie ik hou.’ Dat is inderdaad het belangrijkste. Prachtig stel.

Bron en Beeld: Weekblad Weekend

Delen

Meer over Leco van Zadelhoff

Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: 'Ik moet hier van huilen'
Chantal Janzen reageert op bericht Leco van Zadelhoff: ‘Ik moet hier van huilen’
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Leco van Zadelhoff zet 18-jarige dochter op bijzondere wijze in het zonnetje
Lees alle artikelen over Leco van Zadelhoff