100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

LEZEN: bijzonder lichtpuntje voor Marco Borsato

Na heel wat zware maanden en heftige berichten is er weer een klein lichtpuntje in het leven van Marco Borsato. Dit zegt toch wel iets over zijn fans...

Marco Borsato

Marco Borsato is bekend als Nederlands zanger en acteur. Hij trouwde in 1998 met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Jada, Luca en Senna. Nadat Marco jaren geleden veel in het nieuws kwam in verband met misstanden bij The Voice Of Holland, besloten Marco en Leontine te gaan scheiden. De twee kwamen later weer even bij elkaar, maar zij leven nu al een hele tijd apart van elkaar. Wel gaan de twee nog als vrienden met elkaar om.

Bijzonder lichtpuntje

Na heel wat zware maanden, nare berichten en heftige onthullingen, is er een klein lichtpuntje in het leven van Marco Borsato. Zijn hits worden namelijk onwijs veel gedraaid. Onlangs is de Top 2000-lijst onthuld en het viel gelijk op dat Marco’s nummers juist toenemen in plaats van afnemen in populariteit. Zo is het nummer ‘Afscheid nemen bestaat niet’ meer dan 500 plaatsen gestegen, het nummer ‘Rood’ is heel snel de lucht in gegaan en het nummer ‘Dochters’ staat veel hoger dan voorgaande jaren. Dit zegt toch iets over zijn fans, want zij zijn de zanger dus absoluut nog niet vergeten. Dat is voor Marco natuurlijk alleen maar geweldig om te zien en horen.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
MOOI: Marco Borsato geniet van quality time met gezin
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
ZIEN: Marco Borsato na lange tijd weer gespot
Lees alle artikelen over Marco Borsato