100%NL Magazine Maxime Meiland
Zie ook:
Delen

Maxime en Leroy overladen met complimentjes na delen van nieuw gezinskiekje

Maxime, Leroy en de kinderen genoten van een heerlijke vakantie in de zon en daarbij hoort natuurlijk een nieuwe gezinsfoto. Wat zien zij er prachtig uit samen!

Maxime Meiland

Maxime Meiland kennen we allemaal als één van de dochters van Martien en Erica Meiland. In 2006, toen de Meilandjes te zien waren in ‘Ik Vertrek’, maakte Maxime haar televisiedebuut. De familie Meiland heeft het niet bij die ene verbouwing gelaten. In de jaren daarna zijn zij bijna wekelijks te zien geweest op televisie, omdat zij weer een nieuwe woning of een nieuw chateau opknapten.

Vorig jaar zomer trouwde Maxime met haar grote liefde, Leroy Molkenboer. Uit een eerdere relatie kreeg Maxime een dochter, Claire. Met Leroy kreeg zij vorig jaar haar tweede dochter, Vivé. Het gezin woonde een paar maanden samen in Noordwijk, maar toen hun droomvilla te koop kwam te staan, besloten zij weer opnieuw te verhuizen. Momenteel wonen zij al heel wat maanden in deze prachtige woning.

Gezinskiekje

Net als heel veel andere mensen, genoten ook Maxime, Leroy en de kinderen van een vakantie in het buitenland. Kortgeleden waren zij ook al op vakantie, maar toen reisden Montana, Martien en Erica ook mee. Dit keer genoten zij even van wat quality time met het gezin. Bij zo’n vakantie hoort natuurlijk ook een nieuwe gezinsfoto en die deelt Maxime nu op Instagram. Zij wordt overladen met complimentjes na het delen van deze foto en dat is begrijpelijk, want het hele gezin ziet er prachtig uit. ‘Wat een lief mooi gezinnetje’, ‘Prachtig die jurk met die schoenen!!’ en ‘Ziet er prachtig uit. Mooie foto van jullie’, zijn wat reacties.

https://www.instagram.com/p/Cv-fEb0sk7q/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Maxime Meiland.

Delen

Meer over Maxime Meiland

Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland overladen met complimentjes na het delen van vakantiefoto in kort jurkje
Maxime Meiland deelt foto's in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Maxime Meiland deelt foto’s in zwemkleding en wordt overladen met complimenten
Lees alle artikelen over Maxime Meiland