VIDEO: Maxime Meiland geeft een hometour door haar gloednieuwe huis in Noordwijk!

VIDEO: Maxime Meiland geeft een hometour door haar gloednieuwe huis in Noordwijk!

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer wonen alweer een tijdje in hun nieuwe huis in Noordwijk. Ze kochten de luxe twee onder 1 kapwoning voor maar liefst 734.000 en ze hebben het prachtig ingericht! Op Instagram geeft Maxime een rondleiding door haar stulpje.

Hometour

‘Hoi jongens, welkom. Kom maar lekker binnen’, zegt Maxime terwijl ze de deur openhaalt voor de cameraman. De woonkamer ziet er al geweldig uit. In het midden staat een grote ovale zwarte tafel met daaromheen donkere stoelen. Aan de muur hangt een prachtig kunstwerk. Ze hebben gekozen voor een zwart kookeiland met daaromheen krukken. Ook de rest van de keuken is zwart. Heel stijlvol!

Zithoek

Daarna gaat Maxime naar de zithoek. De wand is voorzien van een gigantische kast met daarin natuurlijk de televisie en mooie accessoires. Maxime en Leroy hebben gekozen voor veel gouden details en accessoires. Heel knus!

Master bedroom

‘De slaapkamer van papa en mama’, is daarna aan de beurt. Ook hier zie je de zwarte en gouden details weer voorbijkomen. Wat ook niet mocht ontbreken was een gigantische inloopkast. ‘Ik heb gewoon heel veel dingen. Ik heb het altijd al willen hebben. Ik ben er heel erg blij mee’, zegt Maxime.

Babykamer

De babykamer is alleen nog niet klaar. ‘Er moet nog veel gebeuren. Het is nu nog een gamekamer. We moeten binnenkort gaan beginnen met het mooi maken van de kamer’, zegt Maxime. Het is nog niet bekend wanneer Maxime precies uitgerekend is, maar het wordt inderdaad wel tijd dat de babykamer wordt ingericht!

Ben jij ook benieuwd naar de hele hometour? Je bekijkt de video hieronder!

 

Bron en beeld: Instagram